Cha in California

JÄS.

Å, tack för alla mysiga kommentarer. Det är lite synd att man inte riktigt kan svara på dem, men nu gör jag det med alla på en gång. SVAR. Vilken extremt tråkig humor. Känner att detta bloggande kommer bli ganska mycket flumm. Är fortfarande jetlaggad som en tok. Inte lika extremt dock, igår vaknade jag sex på morgonen och var sprallande pigg och klockan sju-nio på kvällen var jag endast vid halvt medvetande.

San Diego är en trevlig stad. Fin, och sympatisk med mycket trevliga människor. Bara trevliga människor. I alla fall de som jag stött på. I morgon är det julafton, och solen har legat på hela dagen och... varit varm. Ibland slinter orden iväg... Usch vad trött jag är. Ska nog göra lite te och sen gå och sova. Tur för er, så att säga.


Å, attan. Varför berättar jag ingenting intressant när jag för en gångs skull har något att berätta? Människans natur äro outrgundlig, som det mesta annat. Om ni får något vykort nån dag, så kan det finnas en möjlighet att ni får lite info om vad jag håller på med, och för övrigt så ska ni känna er hedrade i sådant fall, för jag är dålig på sånt.

Herregud vad blogg spårar ur, jag är så överlycklig att använda den efter så lång tid ifrån internet. Gah. Kommer antagligen fnissa lite lätt när jag läser detta någon annan dag. Vet inte riktigt vad jag... nä. Hejdå, bäst jag lägger ner. klockan är snart tolv. TOLV: Jäklar anamma*, anw, hug, /C

*Har aldrig riktigt kunnat precisera vad det betyder, men det är kul att använda...

Jag har sålt min själ.

Luggen är klippt... Vad värre är, jag tycker om det .)

Long time no blogging, skulle man kunna säga. Pga: Blogg.se som har krånglat, sjukt många stressiga, men roliga ibland, moment: skolan, förberedelser inför resan, övrigt shit typ kör.

Aah vad mycket som har hänt. Vet inte vart jag ska börja riktigt. Min favorithemsida (
www.ferryhalim.com/orisinal/ ) har blivit upptäckt av Gustav och co. genom en skum hemsida som linkade till kaninspelet. Å, det är en så underbar hemsida. ("It helped me through my depression") Fast då säger hon i och för sig they, men anw.

O, fyller på denna blogg om en stund, måste gå och packa nu.

Hug, /C

It's a song of mine, it's not new.

Det var verkligen nära ögat!

Jättehug! /C


Like ointressant.

Jag är så typiskt mig. Kören på Söb har sovmorgon varje torsdag, på grund av träningar utanför skoltid, och jag har missat varenda en. Hela terminen har jag varit på plats klockan tjugo över åtta utan att reflektera över varför det är så lite folk i klassrummet. Ni kan kalla mig korkad om ni vill, men jag kallar det prioritering. Jag har ett ganska bra minne, på saker som jag vill komma ihåg. Däremot saker som mitt undermedvetna anser vara oviktigt avlägsnar sig hastigt ur mitt minne. (Typ vart nycklar och övriga materiella ting, utom min mp3, befinner sig, möten och obehagliga sammankomster som tandläkartider etc)

Lustigt.

Nåja, julen är här i alla sin prakt. Eller nåt. Det enda sättet den visar sig på är den omänskliga köpglädjen som sprider ut sig i varje tum av min hjärna. Alla underbara dofter som inbjuder till pengaslöseri...Det räcker med att läsa BodyShops invecklade förklaringar av aromen på produkterna för att man ska gå i taket. Köp vaniljbubbelbad åt mig NU. Herregud, jag blir chockad över mig själv. Däremot pendlar vädret mellan 5 och 10 plusgrader, regn och regn. Var är julglädjen där? Äsch, jag är glad att jag ska resa bort. Låtom Oss Bojkotta Julklappar, Materialismen Äro En Förbannelse.

Hug, /C


GOTHENBURG.

Jag älskar att åka tåg. Åtminstone då man lutar sig tillbaka bakom en huvudbonad och insuper någon mysig musik medan den välbekanta, ojämna rörelsen som tåget orsakar vyssjar en till halvsömn.

Däremot när bortskämda barn gör allt som står i deras makt för att vålla samtliga resenärer så mycket obehag som möjligt och man har en ofärdig recension som ska lämnas in senast om tjugofyra timmar och tjurskalligt pockar på ens uppmärksamhet är det mindre behagligt.

Det tar sex timmar att åka till Göteborg. Mysigt, om man har tur.

Har sett teater som bror har regisserat (uppskattades), Casino Royal (Det är alltid roligt att diskutera film med syskonen Grill), promenerat på stadens gator, lyssnat på Beatles, varit på en fest men snart avlägsnat mig därifrån för att gå vilse i Örgryte med en annan bror (berömvärt, tycker jag... hur stort var det?), samt köpt två fabulösa huvudbonader: keps och hatt.

Jäs, det var väl det. Ville rapportera när det fortfarande var aktuellt, men är i själva verket ruskigt trött.

Hug, /C