Ej

Kul.

Tillbringade förra natten med att inse hur sjukt intensiv nästa vecka kommer vara, med allt skolarbete och övrigt shit som hör till vårterminen i nian. Tillbringade denna natt med att krossa klas. Flummigt, just nu är varje sekund ungefär som man inte jobbar med skolarbete stressande, så jag tar till och med tillfället i akt då Heddie fortfarande sover att skriva på min Sorapport. Känns tragiskt pånåvis.

Ok, krossa glas (hittat i diverse containrar) är flummigt, men inget emot att sitta i två timmar och försöka få stearinet på ett ljus att smälta och rinna ner på sidorna av en flaska.

Älskar Söb, man kan flumma iväg hur mycket som helst, och när man står i någon märklig pose med ena benet i vädret och armen nedstucken i en glas-skatt och någon frågar en varför det står en massa flaskor där, just say:

"Det är till ett bildprojekt." Och mena allvar.

Hug, /C

Och Ebba är i "Riariahungaria" och äter saltgurka med fläsk varje dag, och här hemma hoppas vi att hon har det fett bra : )

Kommentarer
Postat av: K*

Kul om vi hade krossat klas... Hehe, jaja. tanten var blåst och ebba är fett saknad men kommer i morgon. saltgurka och fläsk vs. rabarberpaj

2007-05-20 @ 11:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback