Snö.

Jag hann precis börja reflektera kring vad jag tyckte om den, när den försvann. Efter första snön kommer alltid tö, och det är det som är jobbigt med den. Man tillåts vara förtjust i några minuter, innan den förvandlas till slask. Och vem tycker om slask.

I helgen har det hänt en massa lustiga saker. Bland annat har jag hjälpt till att oskadliggöra en bomb, blivit jagad av Säpo, deltagit på miljötinget en eftermiddag och en halv natt, samt haft fest.
Orkar inte skriva några detaljerade förklaringar, ni som förstår förstår.

Vad fånigt det har blivit med stilar. Ordet har tappat sin betydelse. Eller, ordet har inte gjort det men innebörden har det. Det spelar ingen roll vad man tycker eller tänker längre, bara vad man har på sig. Om man vill vara ärligt alternativ är det mer provocerande att kalla sig alternativ och inte ha lila hattar på sig. (Om det nu skulle vara en stil där man anser något och visar det genom lila hattar.) Världen är full av wannabes. Om man ska vara human och sympatisk och allt det där så borde man väl anse att wannabes också måste respekteras, men problemet är att om majoriteten inom en stil är wannabes så blir ju stilen en wannabe-stil, och då har den förlorat sin ursprungliga betydelse och... Stilen är förlorad =O Eller nåt.

Och en till sak, många anser att för att tycka en viss sak måste man klä och bete sig på ett visst sätt, vilket är askonstigt. Om man kommer till en grupp människor med lila hattar och man själv inte har en lila hatt på sig, men man tycker samma sak, så måste den personen som inte har en lila hatt antingen kämpa för att visa att man tycker samma sak, eller inte bli accepterad. Och om man skulle orka kämpa för det, så skulle man ändå bli en wannabe, och de som inte accepterar en från början är dumma.
Gah. Det här med grupptryck alltså. 
: )

Hug, /C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback